Foto portada: Jordi Roca i Josep Maria Porta. Autor: Cedida.

Acord de col·laboració entre Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria

Sabadell Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria de Sabadell i Comarca han iniciat l’any treballant plegats per  poder donar un servei més ampli a les empreses del sector.

Amb aquest nou conveni, les empreses es podran associar a les dues entitats de forma simultània i podran gaudir dels els avantatges i serveis que ofereixen cadascuna d’elles, pagant una sola quota única de 34 euros.

D’aquesta manera els socis de Sabadell Comerç Centre veuran reforçats els serveis relacionats amb l’assessorament, gestió i formació especialitzada amb el món de l’hostaleria, i el sector de la restauració podrà participar de les campanyes que organitza periòdicament Comerç Centre, així com accedir als serveis d’informació continuada, promoció a xarxes socials, gestió de subvencions o convenis per tiquets de pàrquing i publicitat, que ofereix Comerç Centre.

A banda d’aquests serveis directes i campanyes, asseguren les dues entitats que podran abordar plegats aspectes més estratègics com la planificació i gestió de l’espai públic, les terrasses, l’accessibilitat, la mobilitat o les deixalles, entre altres.

Per poder assolir aquests objectius els presidents del Gremi d’Hostaleria de Sabadell i Comarca, Jordi Roca i Sabadell Comerç Centre, Josep María Porta, han signat a la seu dels comerciants, un acord de col·laboració.

Foto portada: Jordi Roca i Josep Maria Porta. Autor: Cedida.