Inauguració carrer Sant Pere - Actuació de màgia. Autor: David B.

Ambient nadalenc al Black Sabadell

Els comerços del centre de Sabadell han donat el tret de sortida a la campanya de Nadal amb el que han anomenat Black Sabadell, dues jornades de descomptes i activitats al centre de la ciutat

Sabadell Comerç Centre han fet aquest divendres i dissabte descomptes als clients dins d’aquesta proposta del Black Sabadell. Dissabte ha estat el dia fort, centenars de persones han passejat per algunes de les botigues participants que han sortit al carrer i d’altres que s’han instal·lat en unes carpes al Passeig, acompanyats d’una xurreria i una ‘food truck’.

Durant tot el dissabte hi ha hagut un espai solidari de l’entitat Oncolliga i s’han realitzat tallers i classes de ioga, acrobàcies, danses urbanes, defensa personal, zumba, dansa, jazz, hip-hop, bollywood i altres. També s’ha fet una cantada de nadales a càrrec de la coral d’adults de l’Escola de Música Praeludium.

Inauguració del carrer Sant Pere

El mateix dissabte s’ha inaugurat de forma oficial el carrer Sant Pere, que ha estat en obres durant nou mesos. Música, portes obertes al Teatre Principal, actuacions de dansa i màgia, juntament amb un ‘flashmob’ han estat les activitats que han centrat la celebració de l’obertura als vianants d’un dels carrers del centre de la ciutat.

Foto potrtada: espectacle de màgia al carrer Sant Pere. Autor: David B.