Aiguaneu

Condis retira les ampolles de 5 litres de l’aigua Aiguaneu

Segons informa el departament de Salut, la cadena de supermercats Condis ha retirat de la comercialització dels seus establiments dels envasos de 5 litres d’aigua mineral natural de la marca Condis, Manantial Aiguaneu, del lot 120721.

El motiu de la retirada ha estat motivada per les investigacions que s’estan produint a partir d’una denúncia als Mossos d’Esquadra per part d’un consumidor que, en beure aigua del producte indicat, va patir efectes adversos lleus (irritació del tracte digestiu).

Arran de les primeres investigacions, es va comprovar que alguns altres envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal sabor a l’intentar ingerir-los.
Segons l’Agència de Salut Pública de Catalunya, tan bon punt s’han conegut el fets, s’han iniciat les actuacions de control i investigació en diferents empreses implicades, des de la cadena de supermercats en la distribució fins a l’empresa envasadora del Manantial Aiguaneu per tal d’esbrinar les possibles causes, així com la verificació de la retirada del producte del mercat.

Salut Pública demana a les persones que puguin tenir aquest producte, del lot 120721, s’abstinguin de consumir-lo.

Foto portada: una ampolla de cinc litres d’Aiguaneu.