Foto: M.Tornel.

Leroy Merlin ampliarà instal·lacions al polígon Via Sabadell

Leroy Merlin instal·larà una nova botiga al polígon industrial Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec. La superfície constarà de 2.500 metres quadrats, i suposarà una inversió de 3,5 milions d’euros. Es tractarà d’una ampliació comercial, donat que la companyia ja té un establiment al polígon. Les obres, per altra banda, van començar fa tres mesos. 

La companyia de venda de bricolatge i decoració, Leroy Merlin, torna a invertir a Sabadell. Aquest cop també serà al polígon industrial Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec, segons informa Diari de Sabadell. Es tracta d’una superfície de 2.500 metres quadrats, per la qual es destinarà un aproximat de 3,5 milions d’euros. S’espera, per altra banda, que la nau s’inauguri a finals d’any.
El nou establiment de la companyia no comportarà contractació de personal, perquè l’àrea funcionarà amb un sistema d’autoservei, segons el rotatiu. Les obres, que van començar fa tres mesos, continuen amb normalitat. Per últim, cal tenir en compte que la nova construcció és una ampliació comercial de la botiga que Leroy Merlin ja té instal·lada a Via Sabadell. Leroy Merlin va ser el primer establmient en obrir a Via Sabadell, durant l’estiu de l’any 2012, fa justament set anys. Ara és també el primer que amplia (més info: ‘Sant Pau de riu-Sec es converteix en realitat amb l’obertura de Leroy Merlin‘).

Foto portada: establiment de Leroy Merlin. Autor: M. Tornel