Sabadell celebra dissabte de nou la seva Nit de Compres

  • L’associació Sabadell Comerç Centre organitza la 6a edició de la Nit de Compres.
  • L’esdeveniment se celebrarà dissabte amb botigues obertes fins les 22 hores. 

Sabadell acollirà aquest dissabte, 1 de desembre, la sisena edició de la Nit de Compres a la ciutat. L’esdeveniment, que està organitzat per l’associació Sabadell Comerç Centre, promourà que moltes botigues estiguin obertes fins les 22 hores i comptarà amb desenes d’activitats d’animació que ompliran de gent els diferents carrers del centre.

La programació començarà a partir de les cinc de la tarda, amb diferents activitats a la Rambla, carrer de La Rosa, Mestre Rius, plaça Sant Roc, carrer Sant Antoni, Passeig de la plaça Major i Passeig Manresa. La Rambla es tallarà al trànsit i es convertirà en un espai d’oferta lúdica, comercial i gastronòmica. Hi haurà tres zones escèniques amb diferents tipus d’actuacions: de cant, dansa, d’arts marcials…

Ball a la Rambla. Autor: J.d.A.
Ball a la Rambla. Autor: J.d.A.

A la plaça del doctor Robert, a les cinc de la tarda, hi ha un espectacle de la Fura dels Baus dins els actes per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat, organitzat per la Fundació Atendis; i a la Plaça Sant Roc la Fira de Santa Llúcia, que s’inaugura aquest divendres.

 
Durant tot el dia, els comerços participants faran promocions i oferiran descomptes especials. La campanya d’enguany arriba una setmana després del Black Friday i l’encesa de l’enllumenat de Nadal i s’espera que tingui una influència important de visitants al centre.

Si voleu veure tot el programa, ho podeu fer al Facebook de Comerç Centre

Foto portada: Nit de compres, l’any 2014. Autor: David B.