Munich mer.cat

Tercer i darrer ‘outlet’ de la marca Munich a Fira Sabadell

Més de 10.000 persones passaran per Fira Sabadell entre el matí de divendres i el vespre de diumenge en la tercera edició, i en principi l’última, del mercat outlet de la marca Munich. El recinte firal cou d’activitat. 

Cues, llargues però prou ràpides, des de divendres al matí a Sabadell. Entrada amb invitació previ sorteig i caixes metàl·liques amb desenes de models de vambes Munich ordenades per números. Pels voltants, accessoris com motxilles, ulleres de sol, bolsos, roba o canyelleres. Tot a un preu molt més rebaixat de l’habitual de la marca catalana però ben internacional. A grans trets, 20 euros per sabatilla infantil i entre 30 i 40 per sabatilla d’adult. A l’hora de pagar, fila única però també prou ràpida i, un cop passats per caixa, un val per una cervesa gratis a l’exterior del recinte.
Són els ingredients de la tercera edició de l’outlet de Munich, que roman a Fira Sabadell fins diumenge al vespre. En principi, serà l’última ocasió en que recalarà a la ciutat vallesana. No perquè no s’hi estiguin bé sinó per política comercial de la casa. Aquest esdeveniment és una de les activitats que aporta visitants de fora de Sabadell al recinte firal, només cal mirar l’aparcament, normalment tan buit de Fira Sabadell aquests dies.

Foto portada: un de les caixes amb sabatilles. Autor: J.d.A.