El Corte Inglés obre la botiga urbana BriCor a Sabadell

  • Segona obertura de la botiga urbana de bricolatge a Catalunya, amb 500 metres quadrats.

  • La cadena vol aportar així per un sector que potencialment ha de créixer en els propers anys.

La despesa per càpita en bricolatge a la Península Ibèrica és tres cops inferior a la de la resta d’Europa. Una xifra que constata poques simpaties per aquestes disciplines però, a la vegada, un gran marge de creixement. El Corte Inglés de Sabadell ha obert aquest dijous la seva segona botiga BriCor a Catalunya. Té 500 metres quadrats.

La botiga s’estableix a la planta soterrani del gran magatzem sabadellenc, però està segregada de la resta del centre, i compta amb personal propi especialitzat. Obrirà en el mateix horari que El Corte Inglès i tindrà vuit treballadors (una part contractats de nou i una part formats procedents de l’antiga secció de ferreteria, drogueria o automoció).

Responsables del Corte Inglés a Sabadell i BriCor, aquest dijous. Autor: J.d.A.
Responsables del Corte Inglés a Sabadell i BriCor, aquest dijous. Autor: J.d.A.

Aquest dijous s’ha inaugurat la nova botiga, que ven productes de bricolatge, jardineria i decoració en un espai amb 8.000 referències físiques a la botiga i 30.000 més a través de la web. La marca busca un client urbà i satisfer les seves necessitats del dia a dia:

El client urbà no necessita grans superfícies de bricolatge pel seu dia a dia, haver d’agagar el cotxe per anar lluny de la ciutat ni tampoc vol moltes complexitats. Aquí podran trobar els productes que necessiten”, assegura el director general de BriCor, Pablo de la Torre.

La nova botiga és la 25ª de BriCor a Espanya i la segona a Catalunya, després de la que tenen des de fa dos anys al centre de Cornellà (Baix Llobregat). En els lineals hi ha una gran quantitat de codis QR, per ampliar informació a través d’internet, així com també un canal propi de vídeo a Youtube i altres guies divulgatives amb consell que es poden trobar a la botiga o la web de BriCor.

Foto portada: un dels primers clients de la botiga. Autor: J.d.A.