Operaris d'Aigües Sabadell. Autor: cedida

Aigües Sabadell aconsegueix una nova certificació internacional de seguretat

Aigües Sabadell ha aconseguit la nova certificació internacional ISO 45001. Es tracta d’un “sistema que redueix riscos i garanteix un entorn de treball més segur i amb un equip professional més sa”, segons expliquen fonts de la companyia. Aquesta certificació és internacional i voluntària. Aquest valor afegit no només beneficia a la seva plantilla, sinó que també als treballadors externs. 

La companyia Aigües Sabadell s’ha mostrat satisfeta després d’obtenir la nova certificació internacional ISO 45001, de seguretat i salut a la feina. El director general de la companyia, Joan Cristià, ha explicat que la seguretat és una prioritat, i ha destacat que “Aigües Sabadell ha superat els 2000 dies consecutius sense patir cap accident laboral amb baixa”.

En el mateix sentit, la responsable de seguretat i salut del grup CASSA, Eva de Oleza, ha destacat que cap d’aquestes accions es podria dur a terme sense la implicació dels treballadors.

“Ha estat possible gràcies al compromís amb la seguretat de tots els treballadors i treballadores i que ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia”, explica.

Envers a la seguretat laboral, i a banda de les campanyes de sensibilització i les formacions, la companyia assegura que organitza “visites, per part de directius i comandaments, als diferents centres de treball”. D’aquesta forma, sense previ avís, es pot dur un control exhaustiu de l’aplicació de les normes de seguretat.

Foto portada: Operaris d’Aigües Sabadell. Autor: cedida