Presentació de Bookmovies, aquest matí. Autor: J.d.A.

El Cafè d’Aventura premiarà amb 1.500 euros les millors idees de negoci

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà el proper 23 de maig el Cafè d’Aventura, un fòrum d’emprenedoria que premiarà tan empreses com idees de negoci, a més de ser un espai de trobada per fer contactes i presentar projectes empresarials.

La sisena edició del Cafè d’Aventura dotarà amb 1.500 euros la millor empresa amb un màxim de tres anys de trajectòria. El premi també inclou sis mesos d’ús gratuït d’un coworking al centre empresarial de Can Roqueta i deu hores d’assessorament individual per part d’experts. En aquesta categoria també hi ha un segon premi, de 1.000 euros més deu hores d’assessorament empresarial; i un tercer guardó, que també consisteix en deu hores d’assessoria professional.

Exterior del Centre d'Empreses de Can Roqueta. Autor: J.d.A.
Exterior del Centre d’Empreses de Can Roqueta. Autor: J.d.A.

D’altra banda, també es premiaran les millors idees de negoci, aquells projectes empresarials que estudiants o emprenedors presentin al concurs. El premi al Millor projecte empresarial seran 1.500 euros, sis mesos d’ús gratuït d’un espai de treball al centre de negocis Nodus de Barberà del Vallès i deu hores d’assessorament.

Entre totes les candidatures el jurat en seleccionarà 20 perquè els seus responsables les presentin en públic. Seran aquestes empreses les que després optaran a algun dels premis, que es donaran el mateix dia del fòrum.

Inscripcions

Les places són limitades i les inscripcions estan obertes fins al 23 d’abril al web de Sabadell Empresa, on també es poden consultar les bases dels premis i la informació del Cafè d’Aventura. L’organització proposa que els projectes presentats siguin “innovadors” i comptin “amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic”.

Foto portada: Imatge d’arxiu del Cafè d’Aventura. Autor: J.d.A.