Un autobús de la TUS. La concessionària del transport públic ha vist com s'enfonsava el nombre de viatgers. Autor: David B.

La TUS es mou en contra la desigualtat de gènere

Transports Urbans de Sabadell (TUS) ha organitzat una jornada de sensibilització per formar a les treballadores i als treballadors de l’empresa en perspectiva de gènere. Aquesta jornada es troba dins els actes per commemorar el dia de la Dona treballadora que se celebrarà el pròxim diumenge 8 de març.

L’empresa ha trobat adient convocar aquesta formació per tal d’aconseguir erradicar les discriminacions per gènere i les desigualtats dins el món laboral. Aquesta jornada ha tingut dos torns amb l’objectiu que hi puguin participar el màxim nombre de persones.

Totes les persones que formen part de la plantilla han pogut gaudir d’aquesta formació, emmarcada dins el Pla d’Igualtat de TUS que es va presentar el darrer any 2019. L’objectiu d’aquest Pla d’Igualtat és acabar amb les diferències que existeixen entre els homes i les dones en l’àmbit laboral i incorporar una perspectiva de gènere enfocada a tots els aspectes de l’empresa.

Foto portada: Autobús de la TUS. Autor: David B.