Biciescapa de Girona, oberta l'any 2020.

Quadis compra Biciescapa

La xarxa de concessionaris i tallers oficials catalana Quadis ha adquirit una participació majoritària en el capital de Biciescapa. Aquesta companyia va facturar 15 milions d’euros el 2020, gairebé un 50 per cent més que al 2019, va obrir una nova botiga a Girona, i és un dels principals operadors de distribució ciclista a l’Estat.

Amb aquesta operació, Quadis impulsa el seu pla estratègic d’expansió i desenvolupament i amplia la seva línia de negoci i l’aposta per la mobilitat sostenible. La companyia té més de 80 anys d’experiència en el sector i representa 30 marques d’automoció a través d’una xarxa de tallers i concessionaris amb més de 100 punts de venda a l’Estat.

“Aquesta operació incrementa la nostra oferta de mobilitat entrant en un nou mercat amb molt potencial de creixement, especialment el de les bicicletes elèctriques”, ha assegurat el co-conseller delegat de Quadis, Pol Soler. “De la mà de Quadis, a Biciescapa li espera un futur de creixement i globalització del sector de la mobilitat, l’oci i l’esport, a l’ajuntar l’experiència, el coneixement i la digitalització del sector de les quatre i de les dues rodes”, ha explicat el fundador de Biciescapa, Ramon Escapa.

Durant 2020, la companyia va vendre gairebé 7.000 bicicletes, més de mil de les quals van ser elèctriques. L’empresa compta amb un punt de venda a Girona i un altre a Sabadell, amb més de 3.000 metres quadrats. Així mateix, també té una plataforma de venda en línia, on ha registrat un increment del 100 per cent des d’abril a causa de l’increment d’usuaris provocat pel confinament.

Foto portada: Biciescapa de Girona, oberta l’any 2020.