Foto: M.Tornel.

Reconeixen la tasca d’Aigües Sabadell en favor de la igualtat d’oportunitats

L’empresa Aigües Sabadell ha estat reconeguda amb el segell Bequal PLUS. Aquesta certificació reconeix el treball en el terreny sociolaboral en favor de la integració de persones en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social.

Segons un comunicat de la companyia, ha demostrat estar alineada amb l’Agenda 2030 de les Nacions Unides al contribuir amb la consecució d’un món més responsable i sostenible, combatent qualsevol tipus de discriminació i integrant tots els compromisos i actuacions del seu pla estratègic orientats a fomentar l’equitat, la igualtat i el benestar de les persones, tant en l’àmbit intern com extern. “L’equitat i el respecte efectiu a la diversitat formen part dels principis i valors de la nostra companyia”, ha assegurat el seu director general, Joan Cristià, i destaca que “fomentem una cultura que garanteix la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de la nostra activitat”.

Què és el certificat Bequal?

Aquest certificat determina el grau de compromís de les empreses en matèria de Responsabilitat Social Corporativa i Discapacitat en àrees com l’estratègia i lideratge, la gestió dels recursos humans, l’atenció en igualtat de condicions a tota la ciutadania o la inclusió de clàusules socials en licitacions públiques. A més, aquest certificat reconeix el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), especialment l’ODS 8 sobre el treball decent i l’ODS 10 sobre la reducció de les desigualtats.

La Fundació Bequal és el resultat que reuneix tot el patrimoni i experiència de les seves entitats fundadores: el Comitè Espanyol de representats de Persones amb Discapacitat (CERMI), la Fundació ONCE, FEACEM i la Fundació Seeliger i Conde.

Aquest segell se suma a altres reconeixements rebuts anteriorment en la seva aposta per la inclusió social, com ara el distintiu ‘Empresa amb Vàlua’ de la Plataforma Vàlua d’Entitats del Tercer Sector de Sabadell.

Foto portada: el director d’Aigües Sabadell, Joan Cristià. Autor: M.Tornel.