Autor: M.Tornel.

L’Ajuntament contractarà 53 persones en atur

L’ajuntament de Sabadell ha engegat nous programes d’ocupació perquè persones en situació d’atur puguin reprendre la seva experiència professional i adquirir una millora de la seva ocupabilitat.

Es contractaran 53 persones aquest mes de juliol. Les persones ja seleccionades tindran un contracte i en funció dels casos la durada oscil·la entre els dos i 9 mesos per fer obres i serveis en benefici del conjunt de la ciutat, amb l’avantatge d’un acompanyament d’un tècnic que els facilitarà instruments per a la seva incorporació posterior al mercat de treball ordinari un cop finalitzat el seu pas per aquests programes.

Els llocs de treball previstos són per a auxiliars d’acompanyament a la gent gran, auxiliars de xarxes, oficials de neteja, oficial de jardineria, arquitecte tècnic, agents cíviques, mainaderes, personal per al manteniment de patis escolars i personal de suport tècnic. També es contracta personal vinculat a llocs de treball per donar servei a les piscines municipals (manteniment del vas, guardar-roba, taquilles).

Part d’aquestes especialitats estan vinculades als programes subvencionats directament pel Servei d’Ocupació de Catalunya. És el cas del programa d’ocupació Enfeina’t, que permet la contractació de persones en atur de llarga durada i el programa Treball als Barris dissenyat específicament per donar una oportunitat laboral a persones veïnes dels barris de la zona sud (la Creu de Barberà, Espronceda, Campoamor i les Termes) i de la zona del Ripoll (Can Puiggener, Torre-romeu, Can Roqueta, el Poblenou).

Foto portada: edifici del Vapor Llonch. Autor: M.Tornel.