Vapor Llonch

El número d’empreses que publiquen ofertes a ‘Sabadell Treball’ va pujar un 13 per cent l’any 2017

705 empreses van publicar l’any passat ofertes de treball a la web Sabadell Treball. Es tracta d’un increment d’un 13 per cent anual. En total, es van superar el miler d’insercions laborals. Segons informa l’Ajuntament, la web Sabadell Treball permet a qualsevol persona i empresa buscar feina o treballadors a través d’aquest portal. 

Les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre els currículums de les persones inscrites. 705 empreses van fer-ho l’any passat, un 13 per cent més que l’any 2016. En total es van tramitar 1.427 ofertes, i es va trobar personal per a dos de cada tres casos. Les ocupacions més sol·licitades són vinculades al sector administratiu i d’oficines, hostaleria, restauració, serveis a les empreses, comerç i vendes, a més de serveis a la comunitat i personals, metal·lúrgia i instal·lacions.
Els candidats poden pujar el seu currículum en format web, word i en vídeo. La web també té una sèrie de consells sobre com trobar feina.

L’Ajuntament manté que el factor diferencial de la web és que les empreses i els candidats reben atenció tècnica, a més del seu caràcter local. La majoria de gent inscrita és de Sabadell. El portal va registrar més de 300.000 visites l’any 2017.

Foto portada: entrada del Vapor Llonch, fa un temps. Autor: David B.