Vapor Llonch

Si tens menys de 29 anys i estàs a l’atur, això et pot interessar

L’Ajuntament estrena el programa Sabadell Talent Jove, un projecte amb l’objectiu que joves en situació d’atur puguin rebre formació i orientació professional per incorporar-se al sector de la restauració i alhora fer pràctiques en empreses.

El projecte es desenvoluparà a l’Escola de Restauració situada a l’edifici Vapor Llonch i tindrà una durada de 12 mesos. El nou programa inclou 100 places. Per poder-hi participar, cal tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit com a demandants d’ocupació a l’OTG i dins el sistema de Garantia Juvenil. Pel que fa al nivell d’estudis, no cal disposar de formació professional i no és necessari tenir el títol de l’ESO. La preinscripció està oberta Vapor Llonch o al Centre de Formació Cal Molins i durant gener de 2019 es farà el procés de selecció de participants.
Es tracta d’un programa subvencionat per a les persones participants al programa Sabadell Talent Jove que està cofinançat amb un import de 423.686,50 euros pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Foto portada: Vapor Llonch. Autor: David B.