Foto portada: Costa, Fernàndez i Navarro. Autor: @aj_sabadell via Twitter.

El CIESC i l’Ajuntament signen un projecte per fomentar l’ocupació i la inclusió social

  • L’ajuntament de Sabadell i el CIESC s’uneixen per fomentar l’ocupació a la ciutat.
  • Calculen que 15 sabadellencs es beneficiaran d’una oferta de treball aquest any.

L’Ajuntament i el Consorci Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) han posat en marxa una iniciativa per fomentar la inclusió laboral i l’ocupació de persones que participen en projectes municipals d’inserció social durant els pròxims quatre anys . 

El CIESC s’ha compromès amb l’ajuntament de Sabadell a estimular la inserció social i laboral dels col·lectius més desfavorits. Aquest acord s’ha fet oficial amb la signatura del conveni de col·laboració,  signat aquest matí pel regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Navarro, i el president del CIESC, Blai Costa.

El Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS), impulsat per la CIESC, va dirigit a un “col·lectiu diana”, el qual està integrat per les persones refugiades que arriben a Sabadell i les famílies que viuen en habitatges d’emergència social o que formen part del projecte Merc@punt, és a dir, que no poden cobrir les necessitats bàsiques. La funció de l’Ajuntament és escollir uns candidats en funció de l’adequació entre llurs competències professionals i les necessitats laborals.

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, reconeix que “l’administració pública necessita l’ajuda d’entitats privades, com el CIESC, per poder atendre totes les necessitats”. Per la seva banda, Blai Costa ha al·legat que “per una organització empresarial és essencial que la gent del nostre territori pugui viure bé; per això considerem que l’empresari és una eina a disposició de la societat per generar feina i riquesa”.

Els tres titulars del conveni asseguren que “el PEAS tindrà un resultat positiu i que aquest es podrà comprovar amb els indicadors de seguiment”.

Foto portada: Costa, Fernàndez i Navarro. Autor: @aj_sabadell via Twitter.