UAB

La UAB estudia ampliar l’oferta del Campus de Sabadell

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) està estudiant ampliar l’oferta acadèmica que imparteix al Campus de Sabadell, en el qual ja s’ofereixen graus de Comptabilitat i Finances, Gestió Aeronàutica i Empresa i Tecnologia.

Així ho ha afirmat en declaracions a Europa Press el delegat de la rectora de la UAB al Campus de Sabadell, Santiago Guerrero, que ha precisat que serien uns estudis, un màster i una titulació nova, relacionats amb “economia i empresa, amb gestió d’organitzacions i l’aeronàutica “.
El projecte seria un reforç i una aposta pel campus vallesà des de la UAB, tot i que ha recalcat que, en el cas del grau, “és un procés lent, més enllà del tema burocràtic, que requereix de diners públics i això ho alenteix”. Alhora, ha avisat que impulsar una carrera ha de tenir una continuïtat a mig i llarg termini, una demanda d’estudiants i per això ha subratllat la necessitat de pensar-ho bé abans de introduir-lo en l’oferta acadèmica. Guerrero ha assegurat que Sabadell “té més capacitat productiva” -en l’actualitat acull uns 1.200 alumnes- i ha recordat que, anys enrere, abans de la reforma amb el Pla Bolonya, hi havia uns 1.800.

25 anys

El Campus de Sabadell compleix el 2019 25 anys i des del mes de desembre del 2018 s’estan elaborat diferents actes per a commemorar-com una exposició fotogràfica, conferències i una festa de la primavera a l’abril, entre altres activitats.

Foto portada: una classe al campus de la UAB. Autor: David B.