Autor: M.Tornel.

Una desena de joves comencen el programa Garantia Juvenil al Vapor Llonch

Deu joves menors de 30 anys començaran aquesta setmana un semestre de pràctiques a l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell SL per desenvolupar tasques i serveis en benefici de la ciutat. Això ha estat possible gràcies al programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha acceptat l’Ajuntament. Sabadell participa en aquest projecte des del 2016.

El consistori ha acceptat la subvenció de 110.000 euros atorgada pel SOC amb la finalitat de donar suport a joves que han acabat els estudis però no disposen de prou experiència laboral per aconseguir una feina. Aquest any, l’ajut ha permès contractar a 10 joves en pràctiques durant 6 mesos per desenvolupar oficis en benefici de la ciutat, com per exemple tècnic de superior administratiu, de suport jurídic, de comunicació audiovisual, d’informàtica, etc.

Perfil del becari

Els participants d’aquest programa compleixen els mateixos requisits: són menors de 30 anys, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO), han assolit un títol universitari o de formació professional de grau superior i són beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Foto portada: entrada del Vapor Llonch. Autor: M.Tornel.