Foto portada: una oficina de CaixaBank. Autor: La Caixa / cedida.

La concessió de crèdits al consum es dispara un 16,2 per cent a Sabadell

Caixabank va incrementar els nous crèdits un 10 per cent als clients particulars de Sabadell durant el primer quadrimestre de l’any. Els crèdits al consum van créixer un 16,2 per cent i la contractació d’hipoteques un 6,4 per cent, segons dades de l’entitat financera.

L’increment del crèdit certifica la recuperació del consum després d’anys de fortes contraccions. Així l’entitat financera barcelonina ha concedit nous crèdits per un valor de 19,1 milions d’euros per facilitar la compra d’habitatge i l’adquisició de productes de consum a particulars de Sabadell.

Els crèdits al consum creixen un 16,2 per cent en relació al mateix període de l’any passat, mentre que la contractació d’hipoteques ha crescut un 6,4 per cent, segons dades de l’entitat. El valor absolut dels crèdits al consum ha estat de 7,7 milions, mentre que les hipoteques pugen a fins els 11,4 milions. “Les xifres confirmen la recuperació de l’economia”, sosté Jordi Nicolau, director territorial a Barcelona. Caixabank té 27 oficines a Sabadell, a més dels canals en línia i la banca mòbil.

Foto portada: una oficina de CaixaBank. Autor: La Caixa / cedida.