Autor: M.Tornel.

L’Ajuntament apel·la a la col·laboració gratuïta entre empreses en temps d’estat d’alarma

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom de l’Ajuntament de Sabadell reforça els canals telemàtics per donar suport als projectes emprenedors i a les empreses. L’objectiu final és donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial per mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisi del Covid-19.

Dins el web Sabadell Empresa s’ha creat un nou espai d’oferta empresarial que rep el nom de Market  Empresarial Covid-19 Sabadell, des d’on es convida a emprenedors i empreses a oferir els seus serveis, productes i contactes de forma gratuïta a d’altres projectes emprenedors o empreses. Les propostes es poden fer per mitjà de l’adreça electrònica sbdempresa@ajsabadell.cat, on s’haurà d’especificar el nom de l’empresa i el producte o servei que ofereix. Aquestes propostes seran registrades, valorades i publicades posteriorment al mateix web.

Si tinc algun dubte, on em puc adreçar?

Per resoldre qualsevol dubte d’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha creat un servei d’atenció municipal que compta amb personal de Desenvolupament Econòmic de l’ajuntament de Sabadell. Les persones que vulguin adreçar les seves consultes ho hauran de fer a través del correu electrònic peconomica@ajsabadell.cat. Totes les consultes que s’enviïn a aquesta bústia es respondràn en un termini máxim de 24 hores en dies hàbils.

També s’ha habilitat un telèfon d’atenció al públic (618 31 66 16) que estarà disponible de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores. En paral·lel també es posa a disposició el web del vapor llonch actualitzat permanentment.

D’altra banda, per facilitar l’accés a la informació de totes les persones que es veuen afectades en l’àmbit laboral o empresarial per la situació actual, s’ha creat una guia resum de mesures econòmiques per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes, la qual s’actualitza de forma constant.

Foto portada: entrada del Vapor Llonch. Autor: M.Tornel.