Ramon Alberich i Leo Torrecilla. Autor: David B.

L’empresari Ramon Alberich, nou president de la Cambra de Comerç de Sabadell

L’empresari sabadellenc Ramon Alberich ha estat elegit nou President de la Cambra de Comerç de Sabadell en el decurs del ple de constitució celebrat aquest divendres, on han pres possessió els membres del nou plenari i també ha quedat definit el Comitè Executiu que governarà l’entitat durant els propers quatre anys.

El comitè executiu de la Cambra de Comerç de Sabadell, presidit per Ramón Alberich està format pel vicepresident primer, Josep Maria Martí, vicepresident segon Leo Torrecilla, tresorer, Joaquim Badia, i com a vocals, Pere Jordi Puig, Ramon Gabarró, Josep Maria Porta, Eulàlia Planas, Lluís Sisquella, Ariadna Marín i Àlex Fenoll.
Alberich, que fins ara ha estat vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell, ha manifestat que “ha estat un procés molt ordenat i tranquil i hem pogut fer molta feina. Hem incorporat persones força joves i hem baixat la mitjana d’edat dels membres. És un primer pas per connectar amb empresaris més joves”. El nou president s’ha mostrat satisfet que el nou plenari “el formin més dones, set de 39 membres, un 18 per cent més. Aquest és un percentatge que està per sobre de la mitjana de representació femenina a la majoria d’entitats i òrgans de govern”.

Foto portada: Ramon Alberich i Leo Torrecilla. Autor: David B.