Foto portada: un comerç de la ciutat, durant les Rebaixes d'una campanya anterior. Autor: David B.

Les Rebaixes arriben aquest diumenge a tot el comerç

Fa dies que alguns comerços ja en fan, però des d’aquest diumenge 7 de gener les rebaixes arriben a tots. Les perspectives dels comerciants són positives per aquest període. 

Queden lluny els anys de les grans aglomeracions a les portes dels centres comercials minuts abans d’obrir-se els comerços el 7 de gener. Les Rebaixes van canviant, el comerç electrònic creix a dos dígits i la llei ha flexibilitzat els períodes estipulats però en un país de costums, encara milers de persones busquen i rebusquen roba i altres productes a partir del 7 de gener.Sense encara acabar de païr els dinars nadalencs, i amb els petits encara descobrint les seves joguines, arriben les rebaixes d’hivern aquest diumenge. El Corte Inglés o els comerços vinculats a l’imperi Inditex comencen aquest diumenge el període de promocions. Mango, H&M, Benetton o altres marques presents a Sabadell van començar-les el 2 de gener.

Randstad i Adecco calculen que es generaran entre 114.000 i 150.000 contractes laborals. La Confederació Espanyola de Comerç creu que les vendes pujaran un 3 per cent i la patronal de la gran distribucio augmenta l’aposta fins el 5-8 per cent. Vaticinis optimistes en tots els casos.

Foto portada: un comerç de la ciutat, durant les Rebaixes d’una campanya anterior. Autor: David B.