Nova edició del fòrum d’emprenedoria

Fira Sabadell acull el proper 26 de juny la segona edició del ‘Cafè d’Aventura’, el fòrum d’emprenedoria de Sabadell. Emprenedors, inversors i institucions es posaran en contacte, amb presentacions i conferències, a més d’un espai de relacions professionals.

El Cafè d’Aventura, que en aquesta ocasió coordina el Vapor Llonch, vol connectar inversors i emprenedors. Tindrà lloc el 26 de juny a Fira Sabadell des de primera hora del matí fins a primera hora de la tarda. Està sobretot dirigida a empreses a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament, sobretot si tenen un cert valor tecnològic o nascudes a partir d’altres empreses ja existents.

El programa començarà a les 9 del matí amb l’exposició d’una desena de projectes empresarials seleccionats entre 30 candidatures presentades al Fòrum. L’organització assegura que ha prioritzat projectes amb alt valor afegit o que aportin solucions a problemes detectats al territori. S’oferirà un servei de mentoratge a aquests 10 projectes. Entre els participants hi haurà un premi de 1.500 euros i la possibilitat d’allotjar-se al Centre de Promoció Empresarial durant mig any.

Durant el Fòrum d’Emprenedoria hi haurà un espai de networking en el qual tot el públic assistent podrà interactuar. A la part final de la jornada hi haurà una conferència i debat a càrrec del president del grup inversor Keiretsu Forum Spain, Miquel Costa. També intervindrà André Vany-Robin, que ha publicat He fracasado, ¿y qué? Finalment, es donarà el guardó al millor projecte presentat.

Inscripció oberta per a assistents

Malgrat que el periode per a empreses ja s’ha tancat, encara es poden inscriure els inversors i el públic general. Han d’omplir un formulari a través de la web del Vapor Llonch. El termini es tanca aquest divendres 20 de juny.

El primer Cafè d’aventura es va celebrar el mes d’octubre de 2013 (més info: ‘Bons resultats del primer Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell’).

Foto portada: primera edició del ‘Cafè d’aventura’. Autor: David B.