Foto portada: foto de grup de la trobada del MetallVallès. Autor: @aj_sabadell via Twitter.

Nova sessió per a empreses i persones que busquen feina en el sector metal·lúrgic

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avinguda de Can Bordoll, 119) ha presentat aquest dimecres una sessió dedicada al sector del metall en el marc del programa MetallVallès. Aquesta és una iniciativa al servei d’empreses i de professionals del metall per promoure l’ocupació i la competitivitat en aquest sector atès el pes que té en el territori.

La iniciativa està finançada per la Diputació de Barcelona dins el programa “Ocupació a la Indústria Local. S’han presentat els resultats del programa en marxa des de l’any 2015 i un acte de reconeixement a les empreses i entitats que han col·laborat activament en el projecte MetallVallès. Aquesta part de la jornada ha comptat amb les intervencions de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés; l’alcalde de Castellar del Vallès; Ignasi Giménez, i la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

Després d’aquesta primera presentació ha tingut lloc en la mateixa seu el Network Talent MetallVallès, una trobada entre empreses i professionals que busquen feina en el sector del metall. L’objectiu s’adreça tant a empreses del sector del metall que hagin de cobrir alguna vacant com a persones que o bé estiguin cercant feina al sector o bé que ja hi treballen però volen una millora laboral. Network Talent MetallVallès s’emmarca en la tercera edició de MetallVallès, en el qual participen els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet amb el suport dels 14 municipis que conformen l’àmbit de l’Estratègia Territorial de l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC), ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació empresarial del metall i PIMEC.

Foto portada: foto de grup de la trobada del MetallVallès. Autor: @aj_sabadell via Twitter.