Foto portada: Monge, Sáiz i Codina. Autor: cedida.

Relleu a la presidència xarxa OniOn de Sabadell

La xarxa d’emprenedors de Sabadell, la xarxa OniOn, ha canviat la seva junta directiva, tal com pertoca segons els seus estatuts. El nou president és Martí Sáiz, fundador de l’estudi de disseny gràfic Cèl•lula, que substitueix la creativa publicitària Tona Codina, que passa a ser vicepresidenta i responsable de relacions externes.

Tant Sáiz com Codina s’han reunit recentment amb el regidor de Promoció Econòmica, Lluis Monge. Així han intercanviat impressions sobre el context econòmic i han conegut de primera mà els recursos que l’empresa municipal Promoció Econòmica Sabadell ofereix a la xarxa.

L’entitat va sortir a la llum l’any 2009 per facilitar la cooperació entre negocis del Vallès. L’origen és el Club de Noves Empreses, que va tenir seu durant tres anys al Vapor Llonch. La xarxa ha crescut i compta amb més d’un centenar d’empreses i emprenedors. Malgrat tot, s’estima que durant aquest any s’haurà d’implantar una quota per ser soci.

L’associació integra sobretot empresaris que es dediquen a donar serveis a les empreses i les persones, així com empreses del sector industrial. En la major part dels casos, però, es tracten de micropimes.

Foto portada: Monge, Sáiz i Codina. Autor: cedida.