Segona edició del Cafè d'aventura

Tercera edició del Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

El Vapor Llonch organitza el proper 9 de juliol la tercera edició del Cafè d’aventura, una jornada de relacions professionals i presentacions de projectes d’empreses de nova creació a la recerca de socis inversors. Es durà a terme al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Les inscripcions són obertes fins el 7 de juny.

Les empreses que estiguin interessades en participar al Cafè d’Aventura s’han d’inscriure abans del 7 de juny al web de Sabadell Empresa.

Què és el Cafè d’Aventura?

És el tercer Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell, adreçat a empreses i projectes de creació recent. Es vol facilitar que presentin els seus projectes a inversors i possibles socis. Es farà el 9 de juliol i està dirigit a empreses amb menys de tres anys d’antiguitat. Especialment per a les anomenades start up, negocis amb valor tecnològic.

Hi ha premis?

Hi ha dues categories de premis. La categoria de Millor Empresa està dirigida per valorar els plans de negoci i el potencial de creixement. Aquí es donaran 1.000 euros al guanyador i es bonificarà durant sis mesos la renda de l’arrendament d’un espai de coworking al Centre de Promoció Empresarial de Sabadell o al viver d’empreses industrials, situat a Can Roqueta. Aquí el primer, segon i tercer classificat rebran assessorament individual durant 10 hores a càrrec d’experts.

La segona categoria és la de Millor idea de negoci, per a empreses encara no constituïdes. També hi haurà 1.000 euros de premi, sis mesos de bonificació en un despatx municipal per a emprenedors. En aquest cas, el primer, segon i tercer classificat tindran formació grupal i tres hores d’assessorament individual.

Inscripció oberta

La inscripció està oberta al web de Sabadell Empresa. El número de places és limitat i l’organització prioritzarà, diuen, el projectes amb alt valor afegit. Està oberta fins el 7 de juny.

Foto portada: una de les presentacions, l’any 2014. Autor: J.d.A.