El C.E. Escola Pia converteix Sabadell en la capital del Topbàsquet

  • 52 equips i 650 participants, han pres part en el torneig celebrat a Sabadell.

  • El torneig Topbàsquet es consolida dintre i fora de les nostres fronteres.

Durant aquest cap de setmana, el Club Esportiu Escola Pia, ha organitzat amb èxit la quarta edició de Topbàsquet que ha aplegat a 650 jugadors infantils i més de 52 equips provinents de diferents punts de Catalunya i de l’Estat.

52 equips de tot Catalunya, del País Basc, de la Comunitat de Madrid, i fins i tot l’equip Victoria Fermo arribat des d’Itàlia, han participat a la quarta edició de la competició Topbàsquet que s’ha  realitzat els dies 7, 8 i 9 de desembre, consolidant-se així com un torneig de prestigi i renom en l’àmbit català, estatal i fins i tot internacional.

La competició s’ha portat a terme en diverses instal·lacions esportives de la ciutat, als pavellons del Nord, del Sud, Cal Balsach i a l’Escola Pia. Entre els equips que han participat en aquest torneig hi figuren el Barcelona, Joventut, R. Madrid, Estudiantes, Manresa, R.N. Tenerife, Escolapios Bilbao, JAC, St. Gervasi, Andalucía Promesas, Unicaja, Sant Josep de Girona, CB Farners, Cornellà, Unicaja, Victoria Fermo, Stadium Casablanca, Joventut Les Corts, CB Roser, Bàsquet Base Molins, Jet Terrassa, CB Matadepera, AB Vendrell, Hospitalet i els locals Club Natació Sabadell, Sant Nicolau i l’amfitrió, C. E. Escola Pia.

La classificació 

Els campions d’aquesta quarta edició han estat el Joventut de Badalona en categoria Mini Masculí, on han guanyat per només un punt al CB l’Hospitalet, el Sant Gervasi en la categoria Mini Femení, i en la categoria Infantil, ha quedat campió el CEB Girona (Masculí) i el Climasol Roser (Femení)

El torneig també ha tingut una vessant solidària, ja que tal i com va fer l’any passat,  ha donat suport a la Marató de TV3, donant un euro per cada un dels jugadors participants.

Foto portada: Finals de la competició al pavelló del Nord.  Autor: David B.