Foto portada: publicitat de la campanya al Mercat Central. Autor: Ajuntament / cedida.

El Mercat Central donarà de nou roses a qui entregui aliments pel Rebost Solidari

El Mercat Central de Sabadell tornarà a fer una campanya de recollida d’aliments pel Rebost Solidari en el marc de la diada de Sant Jordi. Així, els establiments de la llotja obsequiaran amb una rosa als clients que entreguin aliments pel Rebost el proper dissabte 22 d’abril.

La campanya per tant es basa en un intercanvi de roses per aliments. De fet, es diu així: ‘Roses per aliments’. Es poden entregar sucre, galetes, oli, tomàquet fregit, pasta, llet i altres aliments no peribles. La finalitat és incrementar les reserves del Rebost Solidari, la xarxa d’entitats que entreguen aliments a unes 2.150 famílies de Sabadell.

Amb motiu de la campanya, el Rebost Solidari ubicarà al mig del mercat un espai especialment preparat per a Sant Jordi. El Mercat Central i el supermercat Consum situat a la planta baixa faran una donació d’aliments. L’Obra Social La Caixa hi aportarà 3.000 euros per comprar hamburgueses de pollastre, que seran repartides a l’estiu.

El Vet Aquí aporta al Rebost 2.300 llibres

D’altra banda, el Rebost Solidari rebrà també una donació de 2.300 llibres infantils i juvenils procedents de la segona edició del festival Vet Aquí Sabadell, celebrat fa un parell de setmanes. El material complementarà les cistelles d’aliments coincidint amb la festivitat de Sant Jordi.

Foto portada: publicitat de la campanya al Mercat Central. Autor: Ajuntament / cedida.