Foto portada: un moment de la final, aquest dissabte. Autor: CN Sabadell via Facebook.

Al CN Sabadell li van sobrar dos quarts (9-7)

• Atlètic Barceloneta, campió de lliga en el tercer partit

• Amarg punt i final per un meritori CN Sabadell.

L’Atlètic Barceloneta s’ha adjudicat la seva dotzena lliga consecutiva, la dissetena en el global de la història, en vèncer el CN ​​Sabadell Astralpool per 9 gols a 7, en un partit en què els homes de Salvador Gómez van aguantar molt bé els dos primers quarts.

Però ja a la segona part els mariners es van escapar amb dos gols amunt i en l’inici del quart Alberto Munarriz va marcar el 8-5, avantatge de tres gols que va resultar impossible de reconduir, tot i els gols de Sergi Cabanes i Lopez Escribano. Enmig dels gols sabadellencs Fran Fernández amb assistència de Munarriz va marcar el novè gol de l’At. Barceloneta, que va actuar com una daga en la moral del Sabadell, que va perdre la serenitat amb que havia jugat el partit.

El CN Sabadell, animat  pels seus seguidors, entre ells l’alcalde Juli Fernández, va inaugurar el marcador amb un estira i arronsa i un joc molt semblant al del segon partit d’aquesta final jugat a Can Llong. Intervencions destacables de López Escribano, 3-3, amb un xut llarg que enganya a Pinedo. Fran Fernández a 10 segons del final va situar el 4-3 a l’electrònic. Ja en el segon quart Iván Gallego va empatar de nou (4-4) i Mallarach va tornar l’avantatge, mínim encara, a l’At Barceloneta.

En el tercer quart López Escribano iguala de nou a 5 punts però Taüll i Munarriz col·loquen l’avantatge de dos gols, que resulta complicat de superar pels vallesans. Res més començar l’últim quart Munarriz, nomenat millor jugador de la lliga, amplia l’avantatge a tres gols.

La veterania de l’At Barceloneta a finals sota pressió va ser un factor a favor seu per resoldre la final al seu favor. El paper del CN ​​Sabadell en aquesta finalíssima ha estat brillant, perquè després dels despropòsits del primer partit, va saber guanyar el segon i forçar la tercera confrontació davant un equip amb més pressupost i més individualitats.