Escola pia

Amb tot decidit, l’Escola Pia suma una nova victòria i el Club Natació cau a Pallejà

• Gran remuntada de l’Escola Pia a casa davant el Salou (6-4).

• El Natació Sabadell pateix una contundent derrota a Pallejà (8-1).

L’Escola Pia, ja campiona, amb l’ambició de seguir trencant registres va sumar una nova victoria a casa en una gran segona meitat. En canvi, al Club Natació se li resisteix la segona victoria de la temporada i cau golejat a la pista del segon classificat.

Tot i ser campions, els de Pedro Donoso s’han marcat ara l’objectiu de seguir trencant registres i tractar d’aconseguir el rècord de punts, així com ser l’equip màxim golejador i el mínim golejat. Amb aquesta premissa, els de Can Colapi han saltat a la pista del pavelló de la bombonera a través del passadís que l’equip visitant, el Salou, els ha fet com a flamants campions de la categoria.

Malgrat no jugar-se res cap dels dos conjunts, Escola Pia ja campiona i Salou amb la plaça a la 2a B la temporada vinent ja assegurada, han fet un gran partit, molt disputat, que els sabadellencs han hagut de remuntar amb una gran segona meitat.

Tot ha començat a contracorrent pels locals amb el gol matiner d’Omar. Els de Can Colapi no han acabat de trobar-se còmodes a la pista i als pocs minuts el conjunt tarragoní ha pogut fer el segon. Amb el 0 a 2 al marcador, l’Escola Pia ha tractat de mostrar la iniciativa amb el control de la pilota i d’aquesta manera obtenir bones ocasions i alhora defensar-se. Tot i tenir nombroses ocasions, els col·legials han perdonat massa i al minut 14, Albert Cubero ha culminat un contraatac dels visitants situant el 0 a 3. La celebració del títol a casa semblava que podia quedar mínimament tacada per una derrota però a falta de 5 minuts, Dani Castro ha rematat un córner situant l’1 a 3 que donava esperances als de Donoso.

A la represa, l’Escola Pia ha sortit amb moltíssima intensitat, pressionant a camp contrari per dificultar la sortida de la pilota visitant. La intensitat ha tingut efecte, i els de Salou no només no han sabut treure la pilota, sinó que, fruit de la pressió, Omar s’ha fet en pròpia porteria el 2 a 3 en intentar rebutjar una assistència local. Ja amb el marcador més ajustat, els sabadellencs s’han crescut i a través d’un Jordi Torras molt actiu amb grans assistències al segon pal, han aconseguit arribar amb molt perill a la porteria visitant. Tot i així, ha faltat concretar. Carlos Povedano ha enviat una pilota al pal i Àlex Germán, també al segon pal, no ha aconseguit fer la rematada entre els tres pals. Finalment, però amb la insistència en aquesta jugada, qui ha fet el gol tractant d’evitar-lo ha sigut el visitant Jordi. De nou, gol en pròpia porteria del Salou que ha posat l’empat al marcador. Malgrat tot, els tarragonins no li han perdut la cara al partit i en una gran jugada assajada de falta, Albert Chàfer ha tornat a posar per davant al marcador als visitants. A falta de 7 minuts per al final del partit i amb el marcador a favor, el Salou ha apostat per l’estratègia del porter-jugador per tal d’evitar el control de la possessió de la pilota local. No només ha aconseguit això, sinó que ha arribat amb molt de perill a la porteria col·legial, però un gran Santi Bertolín amb dues intervencions de molt mèrit ha mantingut el 3 a 4. Com diuen però, qui cerca troba, i és que Jordi Torras, novament, amb una excel·lent passada al segon pal ha assistit a Carlos Povedano perquè, ara sí, el 12 de Can Colapi hagi tornat l’empat a l’electrònic. Amb 5 minuts per endavant i empat al marcador, el nombre de faltes ha sigut decisiu pel desenllaç del partit. Els visitants amb 5 faltes, han fet unes mans a falta de 2 minuts que han suposat la sisena i el doble-penal. L’especialista de Can Colapi en el llançament dels 10 metres, Jordi Sardà, no ha perdonat i ha culminat la remuntada local. Amb el marcador per primera vegada en el partit desfavorable els visitants han apostat de nou pel joc de 5. Una gran defensa local però, ha esvaït qualsevol opció clara de gol i a l’últim minut, Jordi Sardà, novament des del punt de doble-penal ha transformat el definitiu 6 a 4. Nova victòria de l’Escola Pia que segueix en la lluita pels nous objectius a l’espera del que pugui passar als despatxos amb un possible ascens a Segona Divisió, que val a dir, seria ben merescut.

El Pallejà no dóna opcions al Natació Sabadell (8-1)

Tot i la contundent golejada, partit molt seriós dels homes d’Álvaro González. Encara que ja està tot decidit, els nedadors volen acabar la temporada, almenys, amb una victòria més en l’estadística. Tot i la voluntat però, la visita a Pallejà, no ha sigut el lloc ideal per a aconseguir-ho.

El match ha començat amb la possessió i el domini de la pilota per part del segon classificat de la competició, el Pallejà. Amb un gran joc i combinant amb rapidesa els locals han controlat el partit i han avisat amb diversos xuts als pals. Tot i així, un Club Natació molt ben ordenat en defensa ha plantat cara i al contraatac, ha tingut alguna ocasió clara per obrir la llauna. La igualada però, s’ha mantingut fins que el local Héctor ha superat al seu defensor i amb una vaselina ha superat al porter nedador Álex Marcos. Tot i que el partit ha estat força competit, els locals han arribat amb contundència a la porteria visitant i han aconseguit marxar al descans amb un clar 3 a 0. Dos dianes més que han deixat força tocats als sabadellencs.

A la segona meitat, les forces han minvat pels nedadors i els del Baix Llobregat, molt més efectius de cara a porteria, ho han aprofitat per anotar el quart. Tot i així, els d’Álvaro González han tret el cap en una gran jugada de Ferran Ruiz que ha culminat Jaume Figueras fent el 4 a 1. En busca d’intentar rascar alguna cosa de Pallejà, els nedadors han apostat pel porter-jugador i malgrat tenir algunes ocasions clares, els locals han aprofitat a la perfecció les pèrdues de pilota visitants i han seguit sumant fins a tancar la golejada en el 8 a 1 definitiu. Contundent derrota del Natació Sabadell a la pista però, d’un dels grans equips de la categoria. Toca pensar ja en les dues últimes cites de la temporada, el proper cap de setmana a casa davant l’Olímpyc la Floresta i la visita el 9 de maig a Esparreguera en l’últim partit dels nedadors a la categoria.

Club Esportiu Escola Pia 6 – 4 Club Salou Futbol Sala

CE Escola Pia: Santi Bertolín, Jordi Torras, Jordi Sardà, Dani Castro, Santi Sardà, Sergi Ruiz, Marc Pagès, Oriol Comadran, Àlex Germán, Carlos Povedano, Jordi Font.
Salou FS: Edu Pàmies, Pepo, Omar Sehrrini, Jordi Llorens, Mario Sena, Pol Aragonès, Toni Ros, Adrián Morales, Albert Chàfer, Albert Cubero, Aitor Vega.
Gols: Omar Sehrrini (0-1, min. 3), Adrián Morales (0-2, min. 7), Albert Cubero (0-3, min. 14), Dani Castro (1-3, min. 15), Omar Sehrrini (p.p.)(2-3, min. 24), Jordi Llorens (p.p.)(3-3, min. 30), Albert Chàfer (3-4, min. 31), Carlos Povedano (4-4, min. 35), Jordi Sardà (5-4, min. 38), Jordi Sardà (6-4, min. 39).
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga als locals Dani Castro, Santi Sardà, Sergi Ruiz i Àlex Germán.

Foto portada: un partit de l’Escola Pia, fa unes setmanes. Autor: C.Domènech.