Foto portada: els dos primers participants en creuar la línia de meta. Autor: David B.

Així ha anat la setena cursa Corro contra el càncer

La cursa Corro contra el càncer ha aplegat uns 3.000 corredors aquest diumenge. Una alta participació en una edició més solidària que mai a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer que fa pensar en noves fites de cara al 2019. 

La prova, de caràcter participatiu, va néixer de la mà del sabadellenc Lluis Domingo, un jove habituat a la pràctica de l’atletisme que va patir, i superar, un càncer. Després de set anys, Domingo segueix al capdavant però aquest any s’ha rodejat dels organitzadors de La Nostra, la cursa de Cap d’any, per seguir creixent. La cursa ja ha estat organitzada ara per l’associació We Run Sabadell, que segons publica Ràdio Sabadell, vol un nou circuit per a l’any vinent.

Si no podeu veure les fotos, podeu fer-ho a Flickr: ‘7ª cursa Corro contra el càncer‘.

Aquest diumenge la prova s’ha celebrat amb uns 3.000 participants, segons l’organització, que han fet l’habitual recorregut des de la plaça de la Creu Alta fins la part baixa de la Rambla i tornar fins a la plaça de la Creu Alta de nou.

En aquesta edició, s’han aconseguit uns 15.000 euros de recaptació. Tots els corredors han participat amb el dorsal número 1. I a sobre els dos primers participants han creuat la línia de meta a la vegada, donant-se la mà. El temps, poc més de 16 minuts per fer els cinc quilòmetres.

Foto portada: els dos primers participants en creuar la línia de meta. Autor: David B.