Sant Nicolau

Bàsquet: el Sant Nicolau suma la quarta victòria consecutiva

El Sabadell Sant Nicolau es presentava a la pista del Castelldefels amb ganes de continuar amb la bona ratxa de joc i resultats de les últimes setmanes i això es va comprovar en el bon inici de partit amb un parcial de 0-9. Tot i que el resultat era bo, no mostrava la consistència en el joc dels últims partits.

Quan els locals van millorar els percentatges de llançament en atac, els granes no van mostrar gaire oposició i semblava que es deixaven portar pel joc del Castelldefels, que van igualar el partit. No va ser fins als instants finals de la primera meitat quan els granes van augmentar el seu desig de victòria i van millorar el seu joc ofensiu i la intensitat defensiva (24-30).

A la represa, els granes van saber mantenir el bon joc ofensiu del final de la primera part, van ser capaços de llegir millor el plantejament defensiu dels locals i van anar sumant punts, obrint diferències de 10 punts. Mentre, la defensa aconseguia que els rivals no trobessin tirs alliberats i controlaven el rebot per augmentar el ritme en les transicions a camp obert.

Mica en mica el Sant Nicolau va anar imposant el seu joc i es feia amo i senyor del partit, sense deixar oportunitat als locals de poder lluitar per la victòria. D’aquesta manera es sentenciava el partit que va acabar amb el 55-67 favorable als granes, permetent sumar una nova victòria, la quarta seguida, que fa que l’equip es mantingui en els llocs de lluita per les fases d’ascens.

Classificació

A hores d’ara, els granes segueixen compartint la tercera posició del grup C de la Lliga EBA amb dos equips més (CB Quart i CB L’Hospitalet) amb un balanç de 13 victòries i 6 derrotes. El proper dissabte 21 de març a les 19h, el Sabadell Sant Nicolau rebrà al pavelló del carrer Jardí la visita del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida.