Foto portada: presentació de l'ALLSTAR, aquest matí. Autor: Ajuntament / cedida.

Bàsquet: Sabadell acollirà l’ALLSTAR 2018 de la Copa Catalunya

El Pavelló Nord de Sabadell serà l’escenari de l’ALLSTAR masculí i femení de la Copa Catalunya de bàsquet. Es celebrarà el cap de setmana del 27 i el 28 de gener. 

La festa de la Copa Catalunya s’ha presentat aquest dimarts al Pavelló del Nord, a Ca n’Oriac. L’ALLSTAR de la Copa Catalunya serà televisat per La Xarxa Televisions i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Secretaria General de l’Esport i la marca Spalding, a més de les set entitats de bàsquet de la ciutat.
La prova es dividirà en dos dies. Dissabte a les 18 hores es celebrarà el masculí i diumenge a les 18 hores el femení. Després dels dos partits hi haurà un concurs d’esmaixades de categoria masculina i de triples de categoria femenina. L’entrada és gratuïta i es pot descarregar al web de la Federació Catalana de Bàsquet. En paral·lel els clubs de bàsquet de Sabadell organitzen un ALLSTAR Júnior amb una selecció de jugadors de tots els clubs de la ciutat, la quarta edició del Fòrum Albert Gasulla amb dos clínics i un partit de bàsquet inclusiu amb el GlobalBasket.

L’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, assegura que l’esdeveniment serà una “festa de l’esport” i que l’acte “ens beneficia a tots”.

Foto portada: presentació de l’ALLSTAR, aquest matí. Autor: Ajuntament / cedida.