Campiones, per 13a vegada

Les jugadores del CN Sabadell s´han alçat amb la seva setena victòria consecutiva a la Lliga Nacional de Divisió d’ Honor i la tretzena en l’historial de la competició, en vèncer a la piscina Joan Serra de Mataró per 8-10 a Mataró La Sirena.

L’equip del Maresme ha lluitat amb totes les forces, especialment en l’últim quart per intentar forçar el tercer partit i tenir una nova oportunitat per fer-se amb el títol de lliga. El CN Sabadell ha jugat amb intel·ligència ‘el seu’ partit amb un bon parcial 1-4 en el primer quart que li ha permés suportar les jugades adverses.

Al descans es va arribar amb 3-6 i després el tercer i quart períodes es van saldar amb parcials de 0-1 i 5-3. Els gols del Mataró els van aconseguir Liana Dance (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Ona Messeguer (1) i Laura Lopez (1).

Pel Club Natació Sabadell Astralpool van marcar Bea Ortiz (2), Paula Leiton (1), Marna Cordobes (2), Maica Garcia (2), Clara Espar (1), Olga Domenech (1) i Judith Forca (1). Judit Forca va rebre el trofeu a la màxima golejadora de la Lliga amb 73 gols i Laura Ester el de millor portera.

El partit va ser presenciat pel conseller de la Generalitat Raul Romeva, antic nedador del CN Sabadell en la modalitat de braça, l’alcalde, Juli Fernàndez, i la tinent d’alcalde, Marisol Martínez, que acompanyats del president Claudi Martí van poder festejar in situ aquesta nova gesta de les jugadores que entrena Nani Guiu.

Foto portada: jugadores del CN Sabadell amb la copa. Autor: Josep Arnau – Atelier Foto.