Estadi Nova Creu Alta. Autor: David B.

CE Sabadell: preus assequibles amb la mirada en el ‘playoff’

El Centre d’Esports Sabadell s’estrena aquest cap de setmana a la Nova Creu Alta amb el primer partit de la segona volta a casa. L’Olot visitarà Sabadell per enfrontar-se als arlequinats en la jornada 21 del grup III de la Segona Divisió B. El club vallesà ha posat en marxa la campanya de socis de la segona volta, amb preus des de 15 euros.

Tot aquell que vulgui gaudir de la segona part del campionat i seguir els enfrontaments d’un Sabadell que aspira a playoff podrà fer-ho a preus molt assequibles. El Centre d’Esports ha iniciat la captació de socis de cara al que resta de temporada. Els preus per fer-se soci per a una persona major de 25 anys va dels 70 als 150 euros. La rebaixa important se centra en els aficionats més joves d’entre 18 i 25 anys, que podran abonar-se per només 55 euros.

A més, els nous socis tindran un 10 per cent de descompte a partir dels quatre membres del nucli familiar (pare i mare i dos fills menors de 18 anys). Els pares dels jugadors del futbol base arlequinat tenen un 20 per cent de descompte. Cal destacar que els socis del Sabadell gaudeixen d’un 10 per cent de descompte en el merchandising oficial del club, i si pertanyen a una penya, un 15 per cent.

Els aficionats que es facin socis del Centre d’Esports en aquesta segona volta només hauran de presentar el DNI (o el llibre de família els menors d’11 anys) a les oficines de la Nova Creu Alta o a través del formulari disponible a la web del club.