Derrota contundent de l’Escola Pia a Santa Coloma (6-2)

• Després de vuit victòries seguides, l’Escola Pia ensopega a Santa Coloma.

• Una mala segona meitat condemna als de Pedro Donoso.

Els de Can Colapi cauen de forma contundent a la pista de la Unión Santa Coloma i trenquen així una espectacular ratxa de vuit triomfs consecutius.

Després de la remuntada no fa ni quatre dies davant el Peña Deportiva a Can Colapi, els homes de Pedro Donoso els ha tocat visitar el sempre complicat Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, aquest cop però per enfrontar-se a la Unión Santa Coloma, conjunt entrenat pel mític exjugador i capità del Barça de futbol sala Javi Rodríguez.

Al parquet, la igualtat ha copsat el protagonisme als primers minuts de la primera meitat. Cap dels dos conjunts ha aconseguit imposar-se ni retenir la possessió de la pilota i han tardat a arribar les ocasions clares. La primera del match, un u contra u que Carles Comadran no ha pogut transformar pels visitants. Tampoc han pogut obrir la llauna Oriol Comadran i Jordi Torras en una oportunitat molt clara. Al voltant de l’equador de la primera meitat, els sabadellencs han sabut controlar la possessió de la pilota i el domini ha minvat cap al cantó visitant. I de la insistència, el premi. Oriol Comadran, aquest cop sí, ha recollit un rebot i picant subtilment l’esfèrica ha avançat als col·legials. Tot i això, els de Javi Rodríguez han reaccionat ràpidament i tres minuts més tard en la primera ocasió clara que han tingut han fet l’empat. Amb l’1 a 1 i vuit minuts per endavant del primer període, els colomencs han posat la cinquena marxa tancant així als de Can Colapi a camp propi. Tot i dominar, els locals no han concretat en els últims metres i s’ha arribat al descans amb l’empat a l’electrònic.

La segona meitat esvaeix qualsevol opció col·legial

A la represa, malson pels de Pedro Donoso. Gran aturada del porter visitant Jordi Font als primers instants i als tres minuts, gol de la Unión a la sortida d’un córner. Amb el 2 a 1, els locals han seguit amb el guió del final de la primera meitat i han tornat a tancar als col·legials a camp propi. Amb moltes dificultats per treure la pilota controlada, els visitants s’han vist superats i un error d’últim home l’ha aprofitat Chechi per situar el tercer pels de Santa Coloma. Dos cops molt durs pels sabadellencs. A l’equador de la segona meitat, a més, els locals podrien haver eixamplat l’avantatja des dels deu metres però el llançament ha anat al travesser. Els visitants no han acabat de trobar el camí de la reacció i a falta d’encara 6 minuts ho han provat amb el porter-jugador. A la primera jugada però, pèrdua i gol de camp a camp dels locals. 4 a 1 i nova estocada per l’Escola Pia, que tot i provar-ho insistentment amb el joc de 5 no ha pogut desfer l’entramat defensiu dels locals que a falta de 3 minuts pel final han sentenciat amb el 5 a 1 des del doble-penal. Castro ha retallat distàncies al minut 38, però a la jugada següent Wesley ha fet el definitiu 6 a 2 pels de Javi Rodríguez. Derrota dolorosa i contundent de l’Escola Pia. Malgrat tot, es tracta tot just de la segona derrota de la temporada dels sabadellencs que segueixen al capdavant de la classificació amb 3 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Castelldefels, que encara té pendent però, el partit d’aquesta jornada.

Comadran: “la derrota és justa”

Un dels golejadors de l’Escola Pia en aquest partit, Oriol Comadran, ha transmès a iSabadell les sensacions després d’un dia complicat com aquest: “hem fet un mal partit i això ens serveix per veure que si no estem bé, qualsevol ens pot superar. La derrota és justa i hem de millorar tot el que s’ha fallat. A la primera jornada es va perdre a camp del Montcada, va ser dur però ens vam aixecar. Ara toca fer el mateix, seguir units com estem i entre tots tirar-ho endavant. Estic convençut que així serà”.

C.F.S. La Unión Santa Coloma 6 – 2 C. E. Escola Pia

CE Escola Pia: Jordi Font, Sergi Ruiz, Dani Castro (1), Santi Sardà, Pepe Font, Carles Comadran, Jordi Torras, Jordi Sardà, Oriol Comadran (1), Àlex Germán, Carlos Povedano, Santi Bertolín.