Derrota del Sabadell Sant Nicolau en la seva visita a la pista del Quart

Bon partit el que es va viure aquest diumenge a la pista del CB Quart amb dos equips de la part alta de la classificació i que es va decantar finalment per l’equip local per un 82-73.

Tal i com es preveia, el partit va començar amb una alta intensitat i ritme ofensiu per part d’ambdós equips. Els locals mostraven un gran encert des de la línia de 3 punts, amb 6 triples en aquest primer període, mentre que els granes es mostraven molt forts en el joc interior. Al segon període, els jugadors d’Àlex Terés van aturar el llançament exterior dels gironins i van arribar a fer-se una renda de 10 punts. Tot i així, els locals no es van enfonsar, van pujar considerablement el to defensiu i van lluitar fins a capgirar el marcador i marxar al descans amb un +3 en el marcador (41-38).

A la represa es va tornar a viure un quart complicat per als sabadellencs amb un Quart molt entonat i dominant el ritme de partit. La bona defensa exterior dels gironins i les males decisions dels grana van aturar l’aportació ofensiva d’aquests i va posar una diferència considerable al final del tercer període (62-53). Al darrer període, la pujada d’intensitat defensiva dels del Sant Nicolau va permetre retallar diferències i no posar gens fàcil la victòria gironina. Malgrat això, els locals van mostrar la seva qualitat individual i el bon joc en equip en els instants finals van posar una diferència final de 82-73.

Després d’aquesta derrota, el CE Sant Nicolau segueix en segon lloc a la classificació (9-3) empatat amb el CB L’Hospitalet i el que serà el rival de la propera setmana, el JAC Sants.

Crònica amb la col·laboració de l’equip de comunicació del Sant Nicolau.