Derrotes de la Pia i el Natació Sabadell a una setmana pel derbi

• Nova derrota de l’Escola Pia 2 a 4 que els despenja del liderat.

• Càstig excessiu, 6 a 0, pel Natació Sabadell a Santa Coloma de Gramenet.

A una setmana del derbi sabadellenc de futbol sala l’Escola Pia perd a casa contra el FS Bar Mi Casa 2 a 4 i s’allunya del liderat de la 2a B. El Club Natació Sabadell, per la seva part, surt golejat de Santa Coloma.

Nova derrota de l’Escola Pia. Malgrat que al primer minut de joc, Pol Viada ha avançat als sabadellencs en una bona jugada assajada de falta, els visitants del FS Bar Mi Casa han fet l’empat mitjançant Esteve. Una molt bona actuació del porter Santi ha fet que els de Donoso hagin anat al vestuari amb l’empat. A la segona part, els de Sant Vicenç dels Horts han sortit amb més intensitat i al primer minut de la segona, Ramón ha aconseguit, després d’una pèrdua de pilota dels de Sabadell, capgirar el marcador a favor dels visitants.

Tot i la pressió dels de Sant Vicenç, la Pia ha tornat l’empat al marcador amb un gol de Jordi Sardà després d’una molt bona jugada amb el seu germà Santi. Però novament en un error en la passada, Rusi s’ha quedat sol davant Santi, i en superar-lo ha transformat el 2 a 3. Els de Can Colapi han anat a buscar l’empat amb el porter-jugador, però Ramón, de nou, ha sentenciat a pocs minuts pel final amb el 2 a 4 definitiu.

El Natació Sabadell surt golejat a Santa Coloma

El Club Natació, per la seva banda, ha patit una clara derrota davant del nou líder de la categoria, el Marfil Santa Coloma “B”.  El filial del Marfil no ha donat opció als sabadellencs i s’ha imposat al pavelló municipal de Santa Coloma de Gramenet per 6 a 0. Els nedadors han aguantat el domini dels de Santa Coloma i han marxat al vestuari només 1 a 0. A l’inici de la segona part, un gol de penal i una ràpida jugada ha situat un 3 a 0 gairebé definitiu. Els de Jaro han intentat la remuntada, i a falta de 10 minuts, han incorporat el porter-jugador. Els locals han aprofitat les facilitats en defensa per situar un marcador excessiu.

Club Esportiu Escola Pia 2 – 4 FS Bar Mi Casa

CE Escola Pia: Santi, Pol Viada, Sergi, Jordi Sardà, Santi Sardà, Marc Pagès, Carles Comadran, Oriol Comadran, Pepe Font, Jordi Torras.
FS Bar Mi Casa: Guille Luid, Renatinho, Turulo, Rusi, Ramón, Benet, Álvaro, David Macián, Lolo, Héctor, Esteve.
Gols: Pol Viada (1-0 min. 1), Esteve (1-1 min. 10), Ramon (1-2 min. 21), Jordi Sardà (2-2 min. 24), Rusi (2-3 min. 29), Ramon (2-4 min. 38).
Incidències: L’àrbitre va ensenyar, per error, targeta groga a Carles Comadran i va expulsar a dos minuts del final al míster del CE Escola Pia, Pedro Donoso.

Marfil Santa Coloma “B” 6 – 0 Club Natació Sabadell

Marfil Santa Coloma: Álvaro Lacuesta, Jordi Sánchez, Álex, Pitu, Eric, Marc Galindo, Castro, Arnau, Toti, David.
CN Sabadell: Rubén Fuentes, Arnau Casabon, Pep Girvent, Carlos, Jordi Lozano, David, Pau Puigdomènech, Alberto, Sergi Serrano, Arnau Huguet.
Gols: Pitu (3)(Marfil S. Coloma), Marc Galindo (Marfil S. Coloma), Toti (Marfil S. Coloma), David (Marfil S. Coloma).
Incidències: L’àrbitre va ensenyar targeta groga a Rubén Fuentes i Arnau Casabón, tots dos del CN Sabadell.