Derrotes dels representants sabadellencs del futbol sala

• L’Escola Pia perdona hi ho acaba pagant (3-4) en un partit molt intens i disputat.

• Tercera derrota consecutiva del Club Natació a Pallejà (7-3).

L’Escola Pia cau fins a la novena posició en deixar escapar els tres punts a casa contra un rival directe a la classificació. El Club Natació es complica la classificació amb un nova derrota contra el segon classificat.

L’Escola Pia ha deixat escapar els tres punts a casa en un partit frenètic contra el Sant Andreu de la Barca. Els de Donoso han sortit amb molta intensitat i amb el domini de la pilota. Al minut 6 Pepe Font ha avançat els sabadellencs en rematar una bona passada per la banda de Santi Sardà. Durant el primer temps, l’Escola Pia ha dominat però ha perdonat massa ocasions. El Sant Andreu de la Barca, ben organitzat a darrera, ha creat ocasions sortint en combinacions al contraatac que han estat desactivades per Santi.

A la segona part, ha seguit la tònica de la primera, la Pia dominant però perdonant, i el Sant Andreu molt perillós a la contra. Així ha arribat l’empat pels del Baix Llobregat, l’Escola Pia ha fallat una ocasió claríssima després d’un error del porter visitant i just a la jugada següent, al minut 24, Adri ha posat l’1 a 1 al marcador. Els locals han canviat el porter, després que Santi, en una caiguda, no pogués continuar. Tot i el domini dels de Sabadell, el Sant Andreu s’ha avançat al minut 31, en una molt bona contra que, després d’una primera aturada del porter local Jose, ha culminat Fran. Un minut més tard, Fran, de nou, situava l’1 a 3 en una ràpida contra. Els de Can Colapi s’han llençat a l’atac i al minut 36 Santi Sardà, molt atent, ha caçat una pilota dins l’àrea després d’un rebot col·locant el 2 a 3 al marcador.

Finalment l’Escola Pia ha arriscat amb el porter-jugador buscant l’empat però ho ha pagat, quan al minut 37, Cintu ha fet el 2 a 4 en robar la pilota i xutar a porteria buida. La Pia no s’ha donat per vençuda i Pepe, després d’una molt bona jugada individual ha regalat el gol a Jordi Sardà que els donava vida. L’Escola Pia ha seguit insistint, però el marcador ja no s’ha mogut.

El Natació Sabadell ensopega a Pallejà (7-3)

El Club Natació pateix una nova derrota a Pallejà en dos últims minuts fatídics en els que ha encaixat 3 gols. Les forces han estat molt equilibrades durant una primera part amb dos autogols, un a cada porteria, i una errada visitant en els últims 3 minuts que situava el 2 a 1.

A la segona part, ha continuat la igualtat amb alternatives en el marcador; Pep Girvent situava el 2 a 2 després d’una paret amb Rubén Collado. El Pallejà tornava a posar-se per davant en el marcador amb un gol al contraatac després que els nedadors desaprofitessin una múltiple ocasió. David, però, ha tornat a empatar pels de Sabadell, en rematar una bona paret amb Pep Girvent. Un nou contraatac, ha tornat a posar per davant als locals. A falta de dos minuts, el Club a volgut rescatar algun punt i ha arriscat amb el porter-jugador, fet que ha aprofitat el Pallejà per fer tres gols més i engrandir el marcador fins al 7 a 3; l’últim gol, a falta de dos segons per acabar el partit. Últimament l’estratègia del porter-jugador no està donant sort al quadre nedador.

Escola Pia 3 – Sant Andreu 4

CE Escola Pia: Santi, Jose, Pol Viada, Llorenç Tarrés, Marc Pagès, Jordi Sardà, Santi Sardà, Torras, Pepe Font, Carles Comadran, Oriol Comadran, Sergi.
Sant Andreu: Campa, Óscar, Castro, Dani, Adri, Grimaldos, Fran, Kiko, Chino, Cintu, Marc, Solana.
Gols: Pepe Font (1-0 min. 6), Adri (1-1 min. 24), Fran (1-2 min. 31), Fran (1-3 min. 32), Santi Sardà (2-3 min. 36), Cintu (2-4 min. 37), Jordi Sardà (3-4 min. 38)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la tarjeta groga a Pepe Font, Pol Viada i Santi Sardà del CE Escola Pia i a Cintu i Grimaldos del Sant Andreu de la Barca.

Pallejà FS 7 – 3 Club Natació Sabadell

Pallejà FS: José, Buele, Ponche, Dome, Héctor, O. Santos, Ortiz, Guille, Carlitos.
CN Sabadell: Isaac, Arnau Casabon, Rubén Collado, Carlos, Alberto, David, Pep Girvent, Jordi Lozano, Arnau Huguet.
Gols: Ponche (p.p.), David (p.p.), Dome, Pep Girvent, Héctor, David, Guille, Carlitos, Ponche, Buele.
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la tarjeta groga a Pep Girvent, del CN Sabadell.

Foto portada: una acció de la Pia aquest diumenge. Autor: C.Domènech