Foto portada: Hernández, fa uns dies. Autor: R.Benet.

El CE Sabadell acomiada el seu director esportiu

Destituït. La mà dreta de Jose García al CE Sabadell, el director esportiu Toni Hernández, ha estat acomiadat de l’entitat arlequinada 24 hores després de saber-se que García no serà el propietari del club.

Toni Hernández va arribar de la mà del cap visible de Hummel al CE Sabadell, i marxa de la mateixa manera. El Centre d’Esports ha fet públic aquest dimecres que prescindeix dels serveis del seu director esportiu i arquitecte del projecte 2017-2018 fins ara, Toni Hernández. El club ha comunicat l’acomiadament agraïnt-li l’esforç i desitjant-li sort professional. Toni Hernández havia estat renovat el passat 24 de maig, com també l’entrenador Guillermo Fernández Romo.

Tot, menys de 24 hores després de saber-se que Jose Garcia no serà el màxim propietari del CE Sabadell (més info: ‘Sorpresa majúscula al CE Sabadell‘). Ara per ara, i fins que s’expliqui el nou projecte encapçalat per un nou grup empresarial que comprarà les accions a Viacron, tot són incògnites.

Reguant, optimista

De moment, però, el president, Antoni Reguant, fa una crida a la calma i es mostra optimista. El club segueix a les portes de sortir del concurs de creditors. Reguant sosté que la planificació esportiva només s’aturarà uns dies.

Foto portada: Hernández, fa uns dies. Autor: R.Benet.