Foto portada: R.Benet

El CE Sabadell, fora de la Copa Catalunya

El CE Sabadell ha quedat aquest dissabte fora de la Copa Catalunya, trofeu que va guanyar la temporada passada. Els arlequinats han quedat eliminats després de caure al camp de l’AE Prat per 2 gols a 1. La Copa Catalunya tindrà nou campió.

El Sabadell queda fora de la Copa Catalunya en segona ronda. Els de Solivelles han perdut al camp del Prat per 2-1, amb gols pel Prat de Fran Piera als cinc minuts, i d’Ignacio, a la represa. El 2 a 0 ha fet molt complicada la remuntada. Carreño ha empatat avançada la segona part amb un gran gol però ha estat insuficient. El nou davant arlequinat, Ian, ha debutat, i Pol Moreno a dos minuts del final ha tingut l’empat, però no ha trobat porta.

Dimecres vinent, a Palamós (21 hores), penúltim amistós de la pretemporada.

AE Prat: Sergio, Dot (Pluvins, 87′), Aitor, Rovira, Fede, Juanjo, Ignacio (Adri, 76′), Javi Lara, Óscar (Forgas, 46′), Padilla (Putxi, 72′), Fran Piera (Ricarte, 90′).
CE Sabadell: Jokin, Javi Barrio, Verdú, Lucas Viale (Pol, 61′), Manu Torres, Èric Pujol (Jordan, 61′), Gabi López (Migue, 61′), Batanero, Carreño (Ian, 80′), Jordi López (Ñito, 80′), Txomin (Sandro, 70′).
Gols: 1-0, Fran Piera (5′); 2-0, Ignacio (56′); 2-1, Carreño (65′).
Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Ha amonestat els locals Dot, Javi Lara i Putxi, i els visitants Manu Torres, Jordi López, Pol i Migue.

Estadi: Municipal Sagnier.