Foto portada: foto oficial d'aquesta temporada. Autor: CE Sabadell / cedida.

El CE Sabadell supera els 2.000 socis de pagament

El Centre d’Esports Sabadell ha superat aquests dies la xifra de 2.000 socis. En concret, a primera hora de la tarda d’aquest dijous el comptador de la web del club marca 2.031 socis. El club assenyala que es tracta en tot cas de socis ‘de pagament’.

Lluny dels 4.000 marcats inicialment com a objectiu per l’equip d’Esteve Calzada, però una xifra valorada pel club com “una dada positiva” amb la campanya de captació de socis encara en marxa.

De fet, la directiva veu el got mig ple i destaca aspectes positius, ja que és la segona vegada que se superen els 2.000 socis en els darrers cinc anys a Segona B o per exemple que ja hi ha ara més socis que durant la campanya passada (1982). La directiva concreta que llavors hi havia 1.040 associats més, però que es tracta de carnets gratuïts del futbol base. Així mateix, hi ha un 16 per cent de noves altes, i és el primer any que no caurà el número de socis des del retorn a Segona Divisió A, quan es va marcar el rècord de 4.017 associats.

PUBLICITAT

FI PUBLICITAT

El Centre d’Esports remarca que fent-se soci veure cada partit costa de mitjana 6 euros amb 31 cèntims. En canvi, s’ha incrementat el preu de les entrades individuals fins els 15 euros per partit.

Foto portada: foto oficial del CE Sabadell 2017-2018. Autor: CE Sabadell / cedida.