El Club Natació Sabadell s’adjudica la tercera plaça al Campionat d’Espanya benjamí de tennis taula

La secció nedadora de tennis taula s’ha penjat la medalla de bronze al Campionat d’Espanya benjamí per equips celebrat al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. L’equip sabadellenc, format per Luca Khidasheli i Joan Barberà Soler, va pujar al podi en la competició estatal després d’arribar fins a les semifinals, que va perdre davant el Roquetas Baza Carmona per 3-1.

En els quarts de final, els nedadors van imposar-se al Rivas madrileny per 3-1 i al TT Cassà en els vuitens per 3-0. En la fase de grups, el Club va guanyar els tres partits que van jugar quedant primers i accedint al quadre final. En individual benjamí, Luca Khidasheli també va pujar al podi en tercer lloc després de cedir en les semifinals contra l’andalús del Motril Rafa Pedregosa per 3 sets a 1 en un partit que dominava el sabadellenc per 1-0 i 10-6. Pedregosa va ser capaç de capgirar el marcador advers i endur-se la victòria per acabar penjant-se l’or.

En dobles benjamí, Luca Khidasheli fent parella amb Bernat Muntada (Tramuntana) van perdre contra els campions als quarts de final quedant-se finalment sense medalla. En dobles femenins, Marta Aguilera i Abril Escoda, dels Lluïsos de Gràcia, es van quedar a vuitens de final. Aquesta ha estat la primera participació en un Campionat d’Espanya per a tots els benjamins i prebenjamins del Club Natació Sabadell.

Foto portada: Luca Khidasheli durant el torneig. Autor: Álvaro Díaz (RFETM).