El Club Natació trenca la bona ratxa i cau a Montcada (4-3)

• El Club ha estat a punt d’empatar un partit en el què se’ls ha expulsat dos jugadors.

• Contra el líder, el Natació Sabadell no podrà comptar amb el capità Arnau Casabon.

El Club Natació perd a Montcada i trenca una bona ratxa de dues victòries consecutives. A més, perd segur a Arnau Casabon, expulsat, pel partit contra la Unión Santa Coloma. Aquesta setmana l’Escola Pia ha descansat en la lliga de futbol sala, ja que han aplaçat el partit fins dimarts 17 de desembre.

Els nedadors han sortit endollats a Montcada i de seguida s’han pogut avançar gràcies a un gol de Carlos. Tot i està fent un bon partit però, el Montcada ha aconseguit l’empat amb un gol en pròpia porteria d’Arnau Casabon. A partir d’aquí els locals s’han posat les piles i han posat contra les cordes un Club Natació que ha vist com de forma pràcticament seguida el Montcada els anotava el 2 a 1 i el 3 a 1.

Amb aquest marcador els jugadors han anat al vestuari, però només començar la segona part, ha seguit la tònica del final de la primera. Gol del Montcada, 4-1. A més, els de Jaro han hagut d’aguantar dos minuts amb un jugador menys per l’expulsió per doble targeta groga d’Arnau Huguet. En aquest moment, el partit s’ha vist aturat aproximadament un quart d’hora per la lesió d’Adrià Esteller del FS Montcada.

A la represa el Club ha pogut aguantar el marcador i a falta de cinc minuts ha introduït el porter-jugador. Aquest cop sí, la tàctica ha fet efecte i els sabadellencs han pogut reduir distàncies fent el 4 a 2 de la mà de Rubén Collado. El Natació Sabadell s’ha vist amb possibilitats i tot i que Carlos ha fallat un penal, a la jugada següent a esmenat l’error i ha aconseguit el seu segon gol i escurçar el marcador fins al 4-3. A falta de dos minuts però, el Club ha esvaït tota possibilitat d’empat quan l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa a Arnau Casabon, que era el porter-jugador, per evitar un gol amb les mans fora de l’àrea. Tot i les dificultats de jugar amb un menys, el Club ha pogut empatar a falta de 25 segons pel final però Lozano ha fallat l’1 contra 1. El marcador ja no s’ha mogut. 4-3, derrota del Club Natació que trenca una bona ratxa de victòries.

L’Escola Pia ha aplaçat el seu partit contra el Ràpid de Santa Coloma pel proper dimarts 17 de desembre a les 21:30h

FS Montcada 4: Pol, Daniel Petit, David Ortega, Roger Bonet, Carlitos Riquelme, Marty, Xavier Ibáñez, Xerxi, Adrià Esteller, Mario, Gerard Esteller
CN Sabadell 3: Isaac, David, Carlos, Rubén Collado, Jordi Lozano, Rubén Fuentes, Arnau Casabon, Pau Puigdomènech, Pep Girvent, Alberto, Arnau Huguet
Gols: Marty, Adrià Esteller, Mario, Arnau Casabon (p.p.) Rubén Collado, Carlos (2)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a David i Pau Puigdomènech del Natació Sabadell i ha expulsat amb doble targeta groga a Arnau Huguet i amb vermella directa a Arnau Casabon, tots dos també del Natació Sabadell. El partit s’ha mantingut aturat durant un quart d’hora per la lesió d’Adrià Esteller, del FS Montcada.