Foto portada: Balagué (BBVA), Duran (Club Tennis Sabadell) i Díaz (SMATSA), presentant l'Open de tennis. Autor: J.d.A.

El Club Tennis obrirà les portes de nou amb el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Sabadell

El Club Tennis Sabadell obre les seves portes de nou els propers dies per la 24ª edició del Trofeu internacional de tennis Ciutat de Sabadell. L’organització ha presentat aquest matí el trofeu, que té com a principal objectiu acostar el món del tennis a la ciutat de Sabadell i, en plana competitiva, atorgat punts ATP als participants.

El torneig reparteix 10.000 dòlars en premis i el guanyador obtindrà 18 punts ATP (Associació de Tennistes Professionals), que els “permet accedir a trofeus més importants”, en paraules del president del Club Tennis Sabadell, Lluís Duran. Hi participaran 32 jugadors, dels quals 10 provindran de la fase prèvia, es disputa els dies 24, 25 i 26 de setembre entre 64 jugadors. La fase final comença dilluns vinent, 26 de setembre, i acabarà diumenge 2 d’octubre. La majoria de partits es disputen entre les 9 i les 19 hores, amb accés lliure a les instal·lacions. “Un dels objectius de l’open és acostar el tennis a la ciutat de Sabadell. Ho hem aconseguit al llarg dels anys però encara ho hem de fer més”, assegura Duran.

D’entre el quadre, hi ha 22 jugadors entre els 1.000 primers del rànquing tennístic, amb l’argentí Pedro Cachín com a cap de sèrie (rànquing 296), seguit dels espanyols Oriol Roca (299), Pedro Martínez (383), Jaume Munar (408) i Gerard Granollers (458). “Tindrem jugadors amb una clara progressió. No venen tant a buscar el premi econòmic si no els punts ATP”, ha dit Duran. SMATSA – Àgora Grup, BBVA i l’asseguradora Mussap patrocinen la competició. “L’Open és la joia de la corona del Club Tennis Sabadell”, ha assegurat el gerent d’Àgora Grup, Eugenio Díaz. L’any vinent el trofeu arribarà a la seva 25ª edició i l’organització manté que prepararan quelcom especial.

Foto portada: Balagué (BBVA), Duran (Club Tennis Sabadell) i Díaz (SMATSA), presentant l’Open de tennis. Autor: J.d.A.