El CN Sabadell, amb casquet d’Espanya, guanya a Rússia 12-11

El Mundial de Budapest és la gran meta de la Selecció Espanyola femenina de Waterpolo, que es prepara intensament per a l’esdeveniment aquest cap de setmana al Torneig de Portugalete (Biscaia) juntament amb Rússia, Itàlia i Grècia.

Com a aperitiu a la piscina de Mendizorroza (Vitòria) el combinat espanyol format per deu jugadores sabadellencs ha batut a Rússia per 12-11, en un partit en què ha destacat la bona feina contudent de Judit Forca i la resolució d’Anni Espar i Bea Ortiz a les acaballes del partit donant literalment la victòria a Espanya.

Les ruses, bronze als JJ.OO de Rio, han dominat tot el partit, però en l’últim quart, les jugadores que dirigeix ​​Miki Oca han donat la volta al signe de la confrontació i han superat a les caucàsiques per la minima. Russes i espanyoles es tornaran a trobar a Portugalete diumenge en l’últim partit del torneig.

L’aportació sabadellenca al combinat nacional és fonamental per a l’eficàcia d’aquest. Laura Ester sota els pals i la resta de jugadores de camp imprimeixen la seva experiència de “equip”. Llàstima que diverses d’elles ja no jugaran amb el Club l’any vinent.

FITXA TÈCNICA

Resultat: 12-11
Árbitres: Raúl Torres y Svetlana Dreval.
Parcials: 1-3, 1-1, 4-3 y 6-4.
Espanya: Ester, Bach, A. Espar (5), B. Ortiz (3), M. Ortiz, Lloret, C. Espar (2), Peña, Forca (2), Crespi, Gual, Leitón, Sánchez, Cordobés i Bonamusa.