El CN Sabadell davant el repte de la Champions

De divendres a diumenge el CN Sabadell masculí s’enfrontarà a la ronda de qualificació de la Champions Leage. Un repte per a l’equip de Salvador Gómez que compta amb una plantilla que potser té menys potència en relació al passat immediat.

En la presentació del torneig van acudir la tinent d’alcalde Marisol Martínez, el vicepresident del club Raúl García Barroso, l’entrenador Salvador Gómez i el porter Pepe Motos. En la trobada s’ha definit l’objectiu del CN Sabadell en aquesta competició europea que és arribar el més lluny possible, tot i que conscients que la final està fora de l’abast vallesà.

La majoria d’equips espanyols tenim les plantilles que són inferiors a la de molts equips europeus reforçats amb internacionals, i és que la situació econòmica en l’esport també s’ha notat”.

Qui així s’expressava era Salvador Gómez, l’entrenador que va comandar a un equip molt rellevant en el passat, concretament l’última temporada i que és conscient que amb l’actual formació “ja és complicat competir en la lliga espanyola on tots s’han reforçat menys el CN Sabadell”.

El Brescia és l’equip més potent del grup, gairebé impossible de doblegar. Tant és enfrontar-nos el primer dia perquè estem a casa i descansats. Després els croats del Mornar, són joves i molt perillosos, i cal controlar-los. Per últim l’Utrech. “Aquí tothom lluita a fons en cada partit”.

“La pretemporada amb la Copa Catalunya i la Supercopa han estat partits molt ajustats”. “Ara intentarem passar, no serà fàcil, però tenim opcions”, ha apuntat Pepe Motos, que va debutar aquest estiu a la Selecció com a segon porter. Motos s’ha mostrat molt satisfet de “la nova experiència amb la selecció. Sempre es pot aprendre del porter que tens davant i si és Pinedo millor encara, i jugant contra equips de talla mundial vulguis que no aprens”.

La tinent d’alcalde Marisol Martínez ha parlat de “posar en valor l’esport que es fa a Sabadell perquè sigui una ciutat de referència en l’àmbit esportiu”.

Competició

La competició comptarà amb els següents horaris: el dia 29 a les 19 hores es disputarà l’Astralpool Sabadell – Mornar Split, a les 20:45 Brescia – Utrech. El  dissabte 30 a les 18 hores jugarà l’Astralpool Sabadell – Utrech i a les 19:45 Mornar Split – Brescia. El diumenge 1 d’octubre, a les 11 hores Utrech – Mornar Split i a les 12:45 hores l’Astralpool Sabadell – Brescia.

Foto portada: Presentació de la Champions Leage, aquest dimecres. Autor: J.C.