Foto portada: final entre el CN Sabadell i l'Unigirona. Autor: cedida.

El CN Sabadell femení, campió del Topbàsquet en categoria infantil

  • El Joventut de Badalona guanya per cinquena vegada consecutiva la categoria mini masculí.

  • Derrota a la final del CN Sabadell mini femení davant l’Snatt’s Sant Adrià.

El CB Cornellà masculí i el Club Natació Sabadell Femen en categoria infantil i el Joventut de Badalona i el Femen Sant Adrià, en mini, han estat els campions de la vuitena edició del Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que ha atret un 700 participants de 48 equips fins la ciutat.

En categoria infantil masculina, el CB Cornellà s’ha imposat al Torrot Maresme 3v per 53 a 37. En categoria infantil femení, les guanyadores han estat les noies del Club Natació Sabadell, que han guanyat el GEiEG Unigirona per 37 a 25.

En categoria mini el Joventut de Badalona ha guanyat el torneig per cinquena vegada consecutiva després de guanyar el Sant Josep, també de Badalona, per 58 a 39. En categoria femenina, ha guanyat l’Snatt’s Femení Sant Adrià al CN Sabadell.

Final mini femení, entre Sabadell i Sant Adrià. Autor: cedida.
Final mini femení, entre Sabadell i Sant Adrià. Autor: cedida.

El TopBàsquet està organitzat pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell. S’ha dut a terme entre els dies 9 i 11 de desembre, amb la disputa de les finals aquest diumenge al pavelló municipal del Nord, al barri de Ca n’Oriac. L’Escola Pia Sabadell manté que el Topbàsquet és el torneig de referència en el bàsquet de formació. El campionat compta amb el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i l’ajuntament de Sabadell.

Foto portada: final entre el CN Sabadell i l’Unigirona. Autor: cedida.