El CN Sabadell recupera el liderat

• Els nedadors superen a Les Corts a casa en el partit pendent de 16a jornada.

• En el debut de Jordi Sánchez, amb gol, els de Diego Blanco recuperen la primera plaça de la classificació.

El Natació Sabadell torna a ser el líder del Grup 2 de la Tercera Divisió després de superar a Les Corts a casa en el partit pendent de la 16a jornada. A més de la victòria, els nedadors han pogut gaudir del debut amb gol inclòs del fitxatge Jordi Sánchez

Després de començar la segona volta amb bon peu a Molins de Rei, tocava rematar la feina a casa davant Les Corts i, d’aquesta manera recuperar el liderat i esvair els fantasmes de l’última derrota a casa davant el Gavà. Amb el retorn després del partit de sanció d’Álex Borrego i el debut de Jordi Sánchez, els de Diego Blanco han sortit al parquet de Cal Balsach a pels 3 punts des del primer moment. Tot i així, l’inici ha estat molt igualat amb ocasions per tots dos conjunts. Amb el pas dels minuts però, els sabadellencs han pressionat a camp contrari i s’han fet dominadors clars del partit. Les Corts ha tingut molts problemes per treure l’esfèrica jugada, i després de diverses ocasions fallades, els locals han obert el marcador de la mà del debutant, Jordi Sánchez que certificava així una estrena excel·lent. Amb l’1 a 0, el Natació Sabadell, tot i treure el peu de l’accelerador, ha seguit dominant lleugerament el match i les poques ocasions de les que han disposat els barcelonins les ha aturat segur sota pals Marc Torras. Ja als minuts finals del primer temps, els visitants han intentat reaccionar, però Álex Borrego en una gran jugada individual on ha superat dos marcadors, ha fet el segon trencant qualsevol reacció. La sentència ha arribat just abans del descans quan Ferran Ruiz amb un gran moviment de pivot a la mitja volta ha transformat el 3 a 0 amb el què s’ha arribat al descans.

Sánchez (dreta) va debutar amb gol. Autor: C.Domènech.

A la represa, els visitants han sortit a intentar capgirar la situació i n’han tingut de clares amb un rematada al travesser, però als 5 minuts, els locals han acabat de rematar. Cintu ha fallat un penal, però el rebot l’ha aprofitat ell mateix per signar el 4 a 0. Amb aquest marcador i encara 15 minuts per endavant els de Les Corts han apostat pel porter-jugador. Una estratègia que ha tallat tot espectacle i ha provocat que el partit avancés sense interès ja que els visitants no han aconseguit superar la gran defensa nedadora. Fins i tot, el porter local Óscar Campa hauria pogut anotar un golàs si la seva rematada de camp a camp no hagués anat a la fusta. Finalment a pocs minuts pel final, els visitants han aconseguit retallar distàncies anotant el 4 a 1, però el Club Natació, ferm, no n’ha permès cap més i el 4 a 1 ha estat el resultat definitiu.

Així doncs, amb aquest triomf el Club Natació Sabadell ja suma 39 punts i torna a ser al capdavant de la taula. Depenent de sí mateix, el conjunt de Diego Blanco torna a tenir a l’abast l’objectiu de l’ascens. La propera parada és de nou a casa davant el Rubí (10è classificat) el proper dissabte 20 de febrer, on als nedadors només els val guanyar per seguir al capdavant.

Club Natació Sabadell 4 – 1 Les Corts Esportiu Futsal

CN Sabadell: Marc Torras, Óscar Campa, Cintu (1), Pau Puigdomènech, Álex Borrego (1), Adri Guerrero, Jordi Lozano, Jordi Sánchez (1), Ferran Ruiz (1), Marc García, Álex Llamas, Salva.

Foto portada: Cesc Domènech.