Foto portada: un moment del partit. Foto: @egri_vizilabda

El CN Sabadell surt derrotat en la seva visita a Hongria (14-5)

Nou partit  de la Champions, aquest cop a la piscina magiar contra un dels equips més potents de la competició que es va saldar amb un contundent 14-5, resultat que no reflecteix el que va suposar la resistència numantina dels homes de Salvador Gómez durant els dos primers quarts de la competició que van registrar en l’electrònic un total de 7-3.

Després del descans l’equip hongarès va anotar un parcial de 5-2 i un altre de 2-0 que van deixar sense possibilitat de reacció als vallesans. La victòria del Eger, no per temuda ha estat menys cruenta, especialment pel resultat final.

Un moment del partit. Foto. ZK Eger

El primer parcial es va saldar amb 3-1, gol sabadellenc marcat per Óscar Carrillo. En el segon quart els gols vallesans van ser transformats pels germans Cabanas, Sergio i Víctor. El partit, amb avantatge del quadre magiar estava controlat d’alguna forma, però va ser en el tercer quart quan el Eger es va destapar col·locant el llistó en una posició irreconduïble que va marcar la diferència. L’últim quart va ser, simplement la guinda del pastís.

CN Sabadell: Pepe Motos, Sergi Cabanas (2) Oscar Carrillo (1), Vicente Matoso, Javier Gorria, Jose Javier Bustos, Gonzalo Lopez Escribano, Harmen Muller, Borja Fenoy, Ivan gallec (1) Victor Cabanas (1) i Jordi Mardones.
SF Eger Braslinav: Mitrovic, Daniel Angyal (1) Stranija rasovic (5), Marko Avramovic (1) Norbert Hosnyanszky (2) Balin Lorincz, Adam Deker, CERGO Kovaks (1), Barnabas Biros, Aggelos Vrachopoulos, (2) Kristzian Bedos ( 1) Balasz Harai (1) i Boldiszar Csiszar.
Àrbitres: Alberto Rovida (Itàlia) i Spirodn Achladiortis (Grècia)
Parcials: 3-1, 4-2, 5-2, i 2-0
A la clasficació el CN ​​Sabadell Astralpool, amb quatre partits disputats i tres punts en el seu haver ocupa la sisena posició.

Foto portada: un moment del partit. Foto: @egri_vizilabda via Instagram.